måndag 30 september 2013

Höststormar

Här har vi en mössa och matchande scarfs till dottern. Snart är höststormarna här och det är skönt med en scarfs i halsen, den har en rosa baksida vilket inte syns så tydligt på bilderna.



fredag 27 september 2013

Biltröja

Här är en ny tröja till Arvid. Jag hade bara en liten bit av det blåa biltyget från stoff och stil, så jag klippte några delar i mörk grått. Arvid ser nöjd ut i alla fall.




onsdag 25 september 2013

Höstmössor

Här är två mössor som jag gjort till barnen. Busiga Arvid fick en med monster och Felicia valde själv en rosa.


söndag 22 september 2013

Åremössa

Då var min Åremössa klar. Den var riktigt kul och sticka eftersom det gick fort och det var lätt mönster. Jag gillar att garnet är olika tjockt så det blir lite liv i mössan. Den är ljusare grön i verkligheten än man ser på bilden.


torsdag 19 september 2013

Litet eller stort hallon?

Idag är det helt underbart väder, jag har varit ute och plockat lite hallon. Det blev en hand full.


Vi har fått några hallonplantor av grannen som ger "normal" stora hallon. Sen har vi en planta som vi köpte förra året, nu när det börjar komma hallon på den är de enormt stora. Jag har försökt fota så ni ska se skillnaden, vet inte vad den plantan har fått för extra gödning, för hallon som är 4cm känns rätt stora....




onsdag 18 september 2013

Nytt garn och haklappar!

Nu har mitt garn kommit som jag beställt. Ska testa och sticka en Åremössa av Milano garn.


Det har även blivit några haklappar, för det är en strykande åtgång på dom. Det blir gärna lite kladdigt med en 6månaders baby i köket....

måndag 16 september 2013

Målade spargrisar

I helgen var vi på Lalandia och badade, men vi han även med lite pyssel. Anton och Felicia målade vars en spargris, jag fick måla en till Arvid medans han sov.

onsdag 11 september 2013

Xerotypi

Igår började jag en kurs i xerotypi. Detta är min första tavla, det var riktigt kul. Får se vad jag kan knåpa ihop nästa vecka.