onsdag 30 juni 2010

Piratbyxor med pirater

Kvällen har jag ägnat åt att sy ett par short till sonen.





Tyget till shortsen kommer från mina gamla mammabyxor där mudden gått sönder.

tisdag 29 juni 2010

Välkommen till världen!


Isabella kom några veckor tidigare än väntat, men idag har hon äntligen fått komma hem. Det har varit lite glest med blogginlägg från min sida, men jag får skylla på det fina vädret. Jag har gjort detta kortet och sytt kläder till Isabella, men kläderna visar jag när jag har överlämnat dem.

måndag 21 juni 2010

Baby set

Här har det blivit ett litet set till en bebis som går under namnet Lillebror tillsvidare. Det är en napphållare så man inte behöver leta efter nappen hela tiden utan man kan knäppa fast den i tröjan. Sen har jag gjort en dregglis som han kan ha när han börjar sagla ner alla kläder. Hoppas jag hinner ge honom det innan han tittar in på bloggen....

torsdag 17 juni 2010

Kort

Måste visa er detta härliga sommarkort som kom i brevlådan idag. Det är Gertrud, min arbetskamrat som har varit igång och pysslat lite. Man blir alltid lika glad när det kommer något annat än räkningar och reklam i postlådan, särskilt när det är egenhändigt gjorda kort. Tack vännen!

tisdag 15 juni 2010

Sommarklänninng

Jag syr mest till barnen men äntligen har det blivit en sommarklänning/tunika till mig själv. Om det skulle bli fint väder kan man ju ha den som en sommarklänning annars hade jag tänkt ha den som en tunika till ett par leggings eller jeans. Väldigt enkel modell som justeras med band i halsen.

söndag 13 juni 2010

Kort

Igår firade jag och maken att vi fyllt 30år. Då hade Malin gjort detta fantastiska kort till oss.


Hon hade även knåpat ihop detta söta kort till dottern.

onsdag 9 juni 2010

Raket tröja

Ikväll fick jag sytt en tröja till sonen. Tycker dock att tyget är lite tjejigt, men eftersom där är raketer och jag sydde på blå mudd funkar det bra.

lördag 5 juni 2010

Shorts

Idag har jag gjort säsongens första shorts. Eftersom sonen är tokig i diverse fordon blev det en motorcykel och en bil på fickorna. Det gröna tyget är min systers gamla gardiner och tyget till fickorna är från IKEA.